Розпродаж!
KNOPMAX®

Куркумін (Curcumin), 700 мг, 90 таблеток

857 грн

  • Країна виробництва: США
  • Відправка: Сьогодні
  • Доставка: Безкоштовна від 1000 грн
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Куркумін – унікальний природний антибіотик.

Він надає сильну антибактеріальну дію. Має антисептичну та протизапальну дію, антимікробну активність, але при цьому не завдає шкоди шлунково-кишковому тракту, активізує кишкову флору, покращує травлення і не завдає руйнівної дії на печінку.

Турмерік Куркумін підвищує виділення жовчі та травних соків.

Перешкоджає утворенню холестеринових каменів у печінці та жовчному міхурі. Стимулює скорочення жовчного міхура. Має гепатопротекторну дію.

Куркумін є сильним антиоксидантом.

В якості інгредієнта таблетки Turmeric Curcumin використовують екстракт чорного перцю, який містить пиперин, природна речовина, яка збільшує здатність засвоювати куркумін на 2000%.

Куркума також містить калій, залізо, тіамін, деякі вітаміни групи В та омега-3 жирні кислоти.

Турмерік Куркумін може допомогти полегшити біль – протизапальна дія куркуміна означає, що він болезаспокійливий; це також потужний антиоксидант, мікроелемент, який блокує шкідливі хімічні реакції. Куркума – це спеція з антиоксидантними, антимікробними та антивіковими властивостями. Дослідження куркуміна показали, що він може допомогти зменшити запалення, поліпшити здоров’я серця і очистити організм від токсинів.

Куркума підвищує когнітивні функції та здоров’я мозку. Регулярний прийом куркуміна може зробити благотворний вплив на ваш мозок і поліпшити вашу пам’ять.

Таблетки Turmeric Curcumin в п’ять разів ефективніші, ніж вітамін С і Е.

Прийом куркуми може поліпшити здоров’я вашого серця і допомогти запобігти серцевим захворюванням. Причини, за якими куркумін так корисний для вашого здоров’я, полягають в тому, що він допомагає запобігти згортанню крові, регулює серцебиття і зменшує вплив запалення на ваше серце. Куркума знімає симптоми болю в суглобах, скутість та набряк; знижує рівень холестерину і нормалізує артеріальний тиск. Куркумін розширює кровоносні судини, покращує кровообіг і знімає тиск на серце.

Корисні властивості Турмерік Куркумін:

  • крім антибактеріальних властивостей куркума знімає біль.
  • куркумін знижує рівень шкідливого холестерину, уповільнює виникнення тромбів в крові
  • також куркума допомагає запобігти і полегшити атеросклероз.

Куркума відмінно проявила себе в зниженні і запобіганні метаболічного синдрому. Вона знижує рівень жиру в крові, допомагає регулювати метаболізм і знижувати вагу тіла.

Доведено ефективність куркуми в зниженні ризику виникнення діабету.

Куркума допомагає майже при всіх проблемах з печінкою, в т.ч. при ожирінні печінки і гепатиті.

Куркума перешкоджає виникненню амілоїдних бляшок в мозку, знижуючи ризик захворювання хворобою Альцгеймера. Також, вона полегшує прояв вже наявного захворювання.

Куркумін успішно використовується в терапії запальних шкірних захворювань, в т.ч. акне і псоріазу.

Куркума прискорює загоєння ран і відновлення шкіри.

Протизапальні властивості куркумина надають відмінне вплив в терапії хвороб, що протікають з системним запаленням (наприклад, ревматизм і остеоартрит).

Дія куркумина доведено знижує симптоми аневризми (випадання стінки кровоносних судин).

Куркума добре допомагає при полегшенні проблем з травленням.

Додавання куркуміна в якості біологічно активної добавки до щоденного столу – найпростіший спосіб очистити і провести детокс організму. Саме куркума стане незамінним помічником у піднятті тонусу печінки.

Багато досліджень показали, що куркумін успішно гальмує виникнення і зростання пухлин. Куркумін викликає смерть ракових клітин. За даними Центру ракових досліджень Техаського університету, куркумін має унікальну здатність проникати в ракові клітини і змінювати їх ДНК, що призводить до загибелі клітин, але на відміну від синтетичних протиракових ліків він не впливає на здорові клітини і не викликає шкідливих побічних явищ.

Інструкція по застосуванню:

В якості дієтичної добавки для дорослих приймати по 1 капсулі в день, переважно під час їжі або за вказівкою лікаря.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Попередження:

Під час вагітності, годуванні груддю, прийому будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.

Состав:

Активні компоненти на 1 таблетку:
Organic Turmeric Powder (Curcuma longa) (root) 700.00 mg – 100%
Organic Black Pepper (Piper nigrum) (fruit) 5.00 mg – 100%

Неактивні компоненти: Organic acacia gum, organic guar gum, organic silica concentrate, organic film coating (purified water, organic maltodextrin, organic sunflower lecithin, organic palm oil and organic guar gum), organic cinnamon (Cinnamomum burmanil) and organic rice extract blend (organic rice extract, organic rice hulls, organic gum arabic, organic sunflower oil).

Відгуки

Відгуків поки немає.

Будьте першим, хто залишив відгук про "Куркумін (Curcumin), 700 мг, 90 таблеток"

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *